Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να βάλετε το παχύφυτό σας στο σπίτι

What Is So Special About Cactus Plants?

Τι είναι τόσο ιδιαίτερο για τα φυτά κάκτων;

Τα παχύφυτα μπορούν να σας βοηθήσουν να φέρετε μια ατμόσφαιρα αγάπης στο σπίτι σας, ωστόσο, αυτό δεν είναι δυνατό μόνο με την επιλογή των σωστών παχύφυτων. Αφορά επίσης την κατανόηση των ιδανικών συνθηκών για παχύφυτα στο σπίτι.

Οι βέλτιστες συνθήκες για ένα παχύφυτο στο σπίτι εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Αυτό περιλαμβάνει το μέγεθος του φυτού. ποσότητα φωτός που απαιτείται και τα πρότυπα ανάπτυξης Βεβαιωθείτε ότι το φυτό σας εξυπηρετεί το σκοπό του συμπληρώνοντας τη συνολική διακόσμηση του δωματίου σας.

Πού πρέπει λοιπόν να καθίσετε στο γόνιμο σπίτι σας; στις περισσότερες περιπτώσεις Τα παχύφυτα τοποθετούνται σε περβάζια παραθύρων όπου λαμβάνουν αρκετό ηλιακό φως. Ειδικά για σαρκώδεις ανθρώπους που χρειάζονται καλό φωτισμό. Η τοποθέτηση του παχύφυτου σε ένα παράθυρο με νοτιοανατολικό προσανατολισμό επιτρέπει το μέγιστο φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, τα παχύφυτα μπορούν να τοποθετηθούν σε μια είσοδο, βεράντα ή οπουδήποτε στο σπίτι.

Τοποθετήστε το παχύφυτο δίπλα στο παράθυρο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά των περισσότερων παχύφυτων είναι η ανάγκη τους για σταθερό φως. όταν φυτεύονται σε εσωτερικούς χώρους Το καλύτερο μέρος για αυτά τα φυτά της ερήμου είναι δίπλα στο παράθυρο. Φροντίστε να τοποθετήσετε το παχύφυτό σας σε ένα παράθυρο με νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Επειδή αυτή είναι η καλύτερη θέση για φυσικό ηλιακό φως, I

Σε περίπτωση που δεν έχετε παράθυρα με νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Βρείτε ένα κατάλληλο παράθυρο όπου το παχύφυτο παίρνει τουλάχιστον 6 ώρες ηλιακού φωτός την ημέρα.

Τα παχύφυτα χρειάζονται πολύ ηλιακό φως. Επομένως, πρέπει πάντα να τοποθετείται δίπλα στο παράθυρο.

Ένα παράθυρο με ανατολική ή νότια όψη είναι η καλύτερη πηγή φωτός για το παχύφυτό σας. Αυτό συμβαίνει επειδή το παράθυρο θα φιλτράρει ακριβώς τη σωστή ποσότητα φωτός για το παχύφυτό σας. Τα φυτά σας θα λαμβάνουν έμμεσο ηλιακό φως όλη την ημέρα.

Σε περίπτωση που υπάρχει λίγος χώρος παραθύρου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας πίνακας δίπλα στο παράθυρο. Αυτό θα δώσει αρκετό χώρο για δύο φυτά στην ίδια περιοχή παραθύρου.

Κοινά παχύφυτα να μεγαλώνουν δίπλα στο παράθυρο.

Ζέβρα Κάκτος – είναι ένα μικρό χυμώδες φυτό παρόμοιο με τη ζέβρα. Ιθαγενής στην Αφρική γιατί πιάνει λίγο χώρο Τα παχύφυτα αναπτύσσονται καλύτερα σε ένα παράθυρο. Χρησιμοποιήστε μια ρηχή γλάστρα γιατί οι ρίζες δεν μπαίνουν βαθιά στο χώμα. Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως καθώς μαραίνονται εύκολα και τελικά πεθαίνουν.

Aloe Vera – Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ηλιακών εγκαυμάτων και άλλων καταστάσεων. για αιώνες Αυτό το βότανο λειτουργεί καλύτερα μπροστά από ένα παράθυρο, καθώς του αρέσει ο πλήρης ήλιος. Βεβαιωθείτε ότι τα παράθυρά σας είναι αρκετά ψηλά και μακριά από παιδιά και κατοικίδια.

Crown of Thorns – Ονομάζεται επίσης ευφορβία ml μικρό ανθισμένο παχύφυτο Αυτά είναι εγγενή στη Μαδαγασκάρη. και θα ανθίσει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εάν δέχεται αρκετό ηλιακό φως Τοποθετημένο κοντά σε παράθυρο, τραβάει το φως ενώ εφιστά την προσοχή σας στο πότισμα και τη λίπανση.

Τοποθετήστε τα παχύφυτά σας στο μπαλκόνι.

στις περισσότερες περιπτώσεις Μπορεί να νιώσετε ότι το μπαλκόνι σας έχει αρκετό χώρο για εξωραϊσμό. Ως εκ τούτου, τα παχύφυτα είναι τα καταλληλότερα για να αναπτυχθούν εδώ. Η καλλιέργεια παχύφυτων στο μπαλκόνι σας δεν θα σας βοηθήσει μόνο να έχετε αρκετό φως. αλλά και βελτιώστε τη συνολική εμφάνιση του μπαλκονιού και του σπιτιού σας.

όταν φυτεύετε παχύφυτα στο μπαλκόνι Θα έχουν αρκετό ηλιακό φως.

όταν φυτεύετε παχύφυτα στο μπαλκόνι Βεβαιωθείτε ότι είναι μακριά από παιδιά και παιχνιδιάρικα κατοικίδια. Αυτά βλάπτουν εύκολα το φυτό και εμποδίζουν την ανάπτυξή του και την ταχύτητά του. Το μπαλκόνι είναι ένα ασφαλές μέρος για μεγάλα παχύφυτα. Αυτό συνήθως δεν χωράει σε παράθυρο καθώς είναι μια μεγάλη περιοχή στο σπίτι σας. Βεβαιωθείτε ότι το μπαλκόνι σας έχει τουλάχιστον 6 ώρες ηλιακής ακτινοβολίας την ημέρα για να μπορέσει να φτάσει το φως.

Κοινά παχύφυτα για φύτευση μπαλκονιού

Χριστουγεννιάτικος Κάκτος – Ο χριστουγεννιάτικος κάκτος παρουσιάζει ένα μοναδικό μοτίβο ανάπτυξης που τον κάνει ένα υπέροχο μέρος στο μπαλκόνι σας. στο περασμα του χρονου Απλώνεται και βγάζει όμορφα άνθη. ειδικά τις γιορτές

Ponytail Palm – Ένα από τα μεγαλύτερα παχύφυτα, το Ponytail Palm είναι τέλειο για το μπαλκόνι σας. Γνωστή και ως παλάμη ποδιών ελέφαντα. Αυτό το παχύφυτο έχει μια διογκωμένη βάση στελέχους που συγκρατεί το νερό κατά τις ξηρές περιόδους. Αυτό σημαίνει ότι τα φυτά είναι εύκολο να αναπτυχθούν ακόμα κι αν παραμεληθούν.

Kalancho Blasfeldiana – Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα λουλούδια που μπορείτε να έχετε στο μπαλκόνι σας. Αναπτύσσεται καλύτερα σε ζεστά κλίματα και διατίθεται σε πολλά χρώματα. για να πάρετε τα καλύτερα λουλούδια Βεβαιωθείτε ότι το παχύφυτο έχει τουλάχιστον έξι ώρες ηλιακού φωτός.

Τοποθετήστε ένα παχύφυτο στην είσοδο.

όπως λένε Η πρώτη εντύπωση θα διαρκέσει. Εάν πιστεύετε ότι τα παχύφυτα πρέπει να αντιπροσωπεύουν το σπίτι σας. Μπορεί να θέλετε να το τοποθετήσετε κοντά στην είσοδο του σπιτιού σας. Εδώ είναι ιδιαίτερα αισθητά στο κοινό. Λειτουργεί καλύτερα για ανθισμένα παχύφυτα.

παρ ‘όλα αυτά Φροντίζετε πάντα η είσοδος του σπιτιού σας να είναι καλά φωτισμένη. σε περίπτωση απρόσιτου φωτός Μπορείτε να σκεφτείτε να μεταφέρετε το παχύφυτό σας σε μια καλή πηγή φωτός για μερικές ώρες κάθε μέρα.

Τα παχύφυτα αναπτύσσονται στο σαλόνι.

Το σαλόνι σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη στο σπίτι σας. Και αξίζει αγάπη Γιατί λοιπόν να μην φέρετε λίγη φύση στο κέντρο του σπιτιού σας με παχύφυτα; Τα παχύφυτα μπορούν εύκολα να ομορφύνουν τον χώρο σας. Με μοναδικό μοτίβο ανάπτυξης και ανοχή στην παραμέληση.

για αυτή την περιοχή Μπορείτε να φυτέψετε μικρά παχύφυτα για να βελτιώσετε έναν υπάρχοντα μικρό χώρο. Ως η καρδιά του σπιτιού Η οικογένειά σας και οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν τα φυτά στο δωμάτιο. Τα παχύφυτα του σαλονιού φροντίζουν για το πότισμα, τη λίπανση και την πρόσβαση σε άφθονο φως.

Σκεφτείτε να φυτέψετε ένα μικρό παχύφυτο για να κάνετε περισσότερο χώρο στο σαλόνι σας.

Τα παχύφυτα αναπτύσσονται σε κρεμαστές γλάστρες.

Τα κρεμαστά παχύφυτα σε γλάστρα μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο σπίτι. αρκεί να έχει αρκετό ηλιακό φως Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε περιορισμένο χώρο μέσα στο σπίτι σας.Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η καλλιέργεια παχύφυτων σε κρεμαστές γλάστρες ή καλάθια εξαρτάται από το μοτίβο ανάπτυξής τους.

Το κολιέ από μαργαριτάρια είναι ένα από τα πιο όμορφα παχύφυτα που μπορούν να καλλιεργηθούν σε κρεμαστά καλάθια.

Μερικά από τα παχύφυτα που μπορείτε να καλλιεργήσετε σε κρεμαστά καλάθια περιλαμβάνουν:

μπανάνα – Αυτό το παχύφυτο εσωτερικού χώρου ξεχωρίζει για τα φύλλα του που μοιάζουν με μπανάνα και τις μακριές άκρες του.Ωστόσο, συνιστάται τακτικό κλάδεμα για την πρόληψη της υπερανάπτυξης.

μαργαριταρένιο περιδέραιο – Είναι φυτό σε γλάστρα που φυτεύεται σε κρεμαστή γλάστρα στην είσοδο ή στο σαλόνι. Φροντίστε πάντα να έχετε αρκετό φως.

η ουρά του λαγούμι – Αυτό το παχύφυτο από το Μεξικό ξεχωρίζει για τους σαρκώδεις μίσχους του. Τα όμορφα γκριζοπράσινα ή γκριζωπό μπλε φύλλα του φτάνουν τα 2 πόδια ψηλά.

Τα κρεμαστά καλάθια απαιτούν παχύφυτα με ρηχά ριζικά συστήματα, αλλά μπορείτε πάντα να τα φυτέψετε ξανά σε περίπτωση που παρατηρήσετε ότι τα φυτά ξεπερνούν τις γλάστρες τους.

Παχύφυτα φυτεμένα με Grow Light

Το αναπτυσσόμενο φως είναι μια τεχνητή πηγή φωτός που αντικαθιστά την ανάγκη για ηλιακό φως.Με αυτό, μπορείτε να τοποθετήσετε το παχύφυτό σας οπουδήποτε σε εσωτερικό χώρο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για μια πηγή φωτός. Τα φώτα των φυτών είναι επίσης χρήσιμα το χειμώνα, όταν το φως του ήλιου είναι δύσκολο να περάσει.

Υπάρχουν πολλοί τύποι φώτων ανάπτυξης που διατίθενται σήμερα με την τεχνολογία. Μερικοί κοινοί τύποι είναι οι λαμπτήρες φθορισμού. δίοδος εκπομπής φωτός και εκπομπές υψηλής έντασης και αλογονίδια μετάλλων.

Αφού επιλέξετε τα φώτα ανάπτυξης της επιλογής σας, Μπορείτε να βρείτε ένα κατάλληλο σημείο στο σπίτι σας για να τοποθετήσετε τα φώτα σας και να τοποθετήσετε ανάλογα τα φυτά σας. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει σωστή απόσταση μεταξύ της πηγής φωτός και των φυτών. Φυτεύεται πολύ μακριά και δεν έχει αρκετό φως. Πολύ κοντά μπορεί να επηρεαστεί και να κινδυνεύσει να κάψετε το παχύφυτό σας.

Τα παχύφυτα είναι ελκυστικά φυτά σε φυσικό και εσωτερικό περιβάλλον. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την αντοχή στην ξηρασία και την προσαρμογή σε άνυδρες περιοχές. Πότε να φυτέψετε παχύφυτα εσωτερικού χώρου Είναι σημαντικό να φροντίζετε να προσομοιώνετε το φυσικό περιβάλλον όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με την έκθεση στο φως του ήλιου ή γενικά στο φως.Άλλες συνθήκες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το έδαφος και το πότισμα. από αυτά τα δεδομένα Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να ταυτίσετε τα σημεία με τον χώρο του σπιτιού.

Εξασφαλίζει ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι μόνο εύκολο να εντοπιστούν. αλλά και εύκολο στην απόρριψη με σωστή τοποθέτηση Το παχύφυτό σας θα μεγαλώσει και θα του δώσει μια όμορφη εμφάνιση που ταιριάζει με τη συνολική διακόσμηση του σπιτιού σας.

Τελευταία ενημέρωση στις 2023-06-04 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *