Φυτά χαμηλής φροντίδας για τον τέλειο εσωτερικό κήπο με κάκτους

10 Amazing Large Cactus Plants With Names

10 εκπληκτικά μεγάλα φυτά κάκτων με ονόματα

Η δημιουργία του τέλειου εσωτερικού κήπου με κάκτους είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει. Το να διατηρήσετε τον κήπο με τους κάκτους σας ζωντανό ανεξάρτητα από την εποχή είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίσετε τη διάθεσή σας. Τα περισσότερα παχύφυτα και κάκτοι είναι εξαιρετικά φυτά εσωτερικού χώρου για τον κήπο σας με κάκτους. Επειδή απαιτούν ελάχιστη συντήρηση για να δημιουργήσουν την τέλεια εμφάνιση που θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σας.

Δεν χρειάζεται να ποτίζετε, να ταΐζετε ή να κλαδεύετε τόσο συχνά. Η κακή έκθεση στον ήλιο και ο ξηρός αέρας δυσκολεύουν την ανάπτυξη ορισμένων παχύφυτων και κάκτων.

Ποια είναι τα καλύτερα φυτά που δεν χρειάζονται συντήρηση για τον εσωτερικό σας κήπο με κάκτους; Οι περισσότεροι κάκτοι και άλλα παχύφυτα ξεχωρίζουν ως φυτά χαμηλής συντήρησης για τον κήπο των κάκτων σας. Η μοναδική του ικανότητα συγκράτησης νερού και η ανοχή σε ξηρό το καθιστούν ιδανικό για εγκαταστάσεις χαμηλής συντήρησης. Αυτά περιλαμβάνουν κάκτους χαμηλής συντήρησης όπως ο κάκτος saguaro. Άστρος Κάκτος κάκτος αυτιά κουνελιού Κάκτος San Pedro Κυλινδρικός κάκτος και κάκτος cholla Άλλα είδη περιλαμβάνουν κοτόπουλα και νεοσσούς, ανεκτικά παχύφυτα όπως η ουρά burro, το αφρικανικό milkweed και το καπέλο του επισκόπου.

Αυτό το άρθρο αφορά τα καλύτερα φυτά για τον κήπο σας με κάκτους. Θα αναφέρει διάφορα είδη φυτών. Αυτό ευδοκιμεί με χαμηλή συντήρηση. και αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν ως φυτά χαμηλής συντήρησης.

κάκτος saguaro

Ο κάκτος Saguaro είναι το πρώτο φυτό που έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε φυτά χαμηλής συντήρησης. Ο κάκτος Saguaro μπορεί να ζήσει έως και 150 χρόνια σε γλάστρα χωρίς να κινείται σε εξωτερικούς χώρους. και μπορεί να επιβιώσει πολύ περισσότερο στην έρημο Αυτό το φυτό αναπτύσσεται αργά και σχηματίζει γερές ρίζες. Κάνει τέλεια διακόσμηση σπιτιού.

Κατά μέσο όρο, οι ρίζες του κάκτου saguaro μεγαλώνουν σε 4 ίντσες βάθος όταν φυτεύονται σε γλάστρες. Μπορεί να χρειαστούν έως και 10 χρόνια για να φτάσει ο κάκτος saguaro σε ύψος 1,4 ίντσες. Μπορεί να χρειαστούν άλλα 60 χρόνια για να φτάσει το δέντρο στα 10 πόδια. Μέχρι τώρα έχει αρχίσει να παράγει όπλα. Μερικοί κάκτος saguaro μπορούν να παράγουν μόνο έναν απόγονο. ενώ ορισμένα είδη μπορούν να γεννήσουν δεκάδες απογόνους.

Το Saguaro είναι κάκτος χαμηλής συντήρησης. Χρειάζονται 10 χρόνια για να φτάσει σε 1,4 ίντσες ύψος.

Ο κάκτος Saguaro ανθίζει μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου. Παράγει περίπου τέσσερις ίντσες φωτεινά λευκά άνθη. Τα λουλούδια Saguaro έχουν όμορφους κίτρινους στήμονες και γλυκό άρωμα.

αστέρι κάκτος

Ο αστεροειδής κάκτος είναι ευρέως γνωστός ως φυτό δολάριο άμμου. Συγκεκριμένα, ο κάκτος σε σχήμα αστεριού όταν μεγαλώσει πλήρως ονομάζεται αυτό. Έχει σχήμα στρογγυλό, χωρισμένο σε τμήματα σαν αστέρι και ύψος μόλις δύο ίντσες. Οι αστέρες κάκτοι είναι συνήθως πράσινοι. Αλλά ορισμένες ποικιλίες μπορεί να έχουν καφέ κηλίδες.

Αυτός ο κάκτος παράγει όμορφα αγκάθια πλήρως καλυμμένα με λευκά λέπια και κηλίδες. την άνοιξη Ο κάκτος παράγει έντονα κίτρινα άνθη. Έστω και με λίγη προσοχή Αυτό το φυτό θα σας ανταμείψει με μεγάλα, όμορφα λουλούδια. Αυτά τα λουλούδια εξελίσσονται σε κόκκινα ή γκρίζα τριχωτά μούρα που καλύπτονται με μικροσκοπικά στίγματα.

Άστρος κάκτος σε γλάστρα
Ο Κάκτος είναι ένα σφαιρικό παχύφυτο με τμήματα που μοιάζουν με αστέρι και φωτεινά κίτρινα άνθη.

Ο κάκτος δεν είναι ανθεκτικός στον παγετό. αλλά μπορεί να επιβιώσει στην περιοχή θερμοκρασίας 20-25 βαθμών Φαρενάιτ. Το χειμώνα, αυτό το φυτό αναπτύσσεται σε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες, επομένως το δέντρο θα αναπτυχθεί καλύτερα σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Και δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε διαφορετικά τα φυτά σας το χειμώνα.

κάκτος αυτιά κουνελιού

Γνωστός ως Angel’s Wings, αυτός ο ανθεκτικός κάκτος της ερήμου είναι ο τέλειος κάκτος για αρχάριους ή πολυάσχολους κηπουρούς. Παραδόξως, αυτό το φυτό δεν έχει φύλλα ή μίσχους. Αντίθετα, καλύφθηκε με ένα οβάλ σχήματος πράσινου μαξιλαριού με μικρά αγκάθια. αυτιά κουνελιού Πρόκειται για μια μονάδα χαμηλής συντήρησης. Αλλά εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρον να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

κάκτος αυτιού κουνελιού,
Ο κάκτος Bunny Ear είναι ένα εξαιρετικό φυτό για αρχάριους, επειδή δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.

Ο κάκτος με αυτιά λαγουδάκι μεγαλώνει σε περίπου 6 πόδια πλάτος και 4 πόδια ύψος, αλλά μερικοί μπορούν να ψηλώσουν ακόμα περισσότερο. Εάν είστε τυχεροί, αυτό το φυτό μπορεί να παράγει φωτεινά κίτρινα άνθη 2 ιντσών το καλοκαίρι. Μετά την ανθοφορία, ο καρπός γίνεται κόκκινος ή μοβ.

Κάκτος San Pedro

Αρχικά βρέθηκε στο Περού, ο κάκτος San Pedro είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο είδος που είναι περισσότερο γνωστό για την παραδοσιακή φαρμακευτική και θρησκευτική του αξία. Μερικοί πιστεύουν ότι το φυτό φέρνει θεραπεία και προωθεί τον έντονο στοχασμό σε ένα θρησκευτικό πλαίσιο.

Αν και αυτό το παχύφυτο μπορεί να καλλιεργηθεί με ασφάλεια ως καλλωπιστικό φυτό στον κήπο, Αλλά η κατανάλωση των υποπροϊόντων (Mazda) είναι παράνομη σε ορισμένες χώρες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες.Η αλόη βέρα είναι αρκετά τοξική. Θα πρέπει λοιπόν να το κρατάτε μακριά από κατοικίδια και παιδιά.

Το San Pedro φτάνει τα 6 πόδια πλάτος και 18 πόδια ύψος Κάθε κάκτος San Pedro είναι πράσινος. αλλά γίνεται γαλαζοπράσινο με την ηλικία Κάθε στέλεχος έχει πέντε ακτίνες που έχουν ύψος περίπου 2 έως 6 ίντσες.Το χειμώνα, αυτός ο κάκτος παράγει κίτρινα άνθη με διάμετρο περίπου 8 ίντσες.

Τα φυτά χρειάζονται πολύ λίγο νερό για να επιβιώσουν. Χρειάζεται όμως προσοχή και αγάπη. ειδικά το καλοκαίρι για καλύτερα αποτελέσματα Τοποθετήστε το σε καλά φωτισμένο χώρο για να βεβαιωθείτε ότι έχει αρκετό ηλιακό φως. Αν θέλετε να αναπαράγετε Μπορεί να πολλαπλασιαστεί όταν το στέλεχος έχει ύψος 4 μέτρα.

κύλινδρος κάκτος

Ο κάκτος του βαρελιού είναι γνωστός για τα όμορφα χρώματα και το κυλινδρικό του σχήμα που ομορφαίνουν κάθε χώρο. Μεγαλώνοντας έως και 6 πόδια πλάτος και 4 πόδια ύψος, αυτός ο κάκτος είναι ιδανικός για ζεστά κλίματα. Ο άγριος κάκτος μπορεί να φτάσει τα 10 πόδια.

κάτοψη της χρυσής δεξαμενής κάκτων
Αυτή η αρχιτεκτονική ομορφιά είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Ο κάκτος του βαρελιού παράγει λουλούδια με πορτοκαλοκόκκινα πέταλα στην κορυφή του κάκτου. Αν και οι καρποί και τα άνθη του φυτού δεν θεωρούνται βρώσιμα, είναι βρώσιμα. Όμως η σάρκα του κορμού χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή γλυκών. Η γεύση του πολτού ποικίλλει ανάλογα με το είδος. Ως αποτέλεσμα, αυτή η αρχιτεκτονική ομορφιά είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Κάκτος Chola

Γνωστό ως Jumping Solas, αυτό το φυτό βρίσκεται σε επιδόρπια στο βόρειο Μεξικό. Υπάρχουν πολλές μορφές αυτού του είδους όπως αμπέλια, θάμνοι ή δέντρα.

Το πιο κοινό και διακριτικό χαρακτηριστικό των κάκτων cholla είναι τα άσχημα αγκάθια τους.Οι κάκτοι Cholla έχουν αιχμηρά αγκάθια καλυμμένα σε λοβούς που τους δίνει μια πολύ ελκυστική εμφάνιση. Τα αγκάθια μπορούν να κολλήσουν στη γούνα. Επομένως, κρατήστε τα φυτά σας μακριά από τα κατοικίδια ή τα περίεργα παιδιά σας.

Ανθίζοντας ηλιακός κάκτος
Το Chola είναι ανθεκτικό στα παράσιτα. αλλά μπορεί να δεχτεί επίθεση από καιρό σε καιρό

Ο κάκτος Cholla αναπτύσσεται καλύτερα σε πλαστικές γλάστρες ή τερακότα. Αυτές οι γλάστρες είναι ιδανικές για τέτοια είδη κάκτων καθώς βοηθούν στην απομάκρυνση της υπερβολικής υγρασίας. Φροντίστε να μετακινείτε τα φυτά σας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.Το Chola είναι ανθεκτικό στα παράσιτα. αλλά μπορεί να δεχτεί επίθεση από καιρό σε καιρό Επομένως, ψεκάστε χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι ή σπρέι όταν υπάρχει ισχυρή προσβολή από έντομο.

Εργοστάσιο πουλερικών και νεοσσών

Τα φυτά κότας και κοτόπουλου είναι παχύφυτα και παράγουν σαρκώδη, πυκνά, πράσινα φύλλα. Γενικά, αυτό το φυτό είναι αρκετά μικρό και έχει όμορφο στρογγυλεμένο σχήμα. επομένως κατάλληλο για εσωτερική φύτευση

Μπορείτε να βρείτε αυτό το όμορφο φυτό σε διάφορα χρώματα, από μωβ έως βαθύ πράσινο. Τα φύλλα των ορνίθων και των νεοσσών είναι στρογγυλά και καλυμμένα με μαλακές τρίχες. Τα φύλλα αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τον καιρό ή το φως του ήλιου.

κοτόπουλο και φυτά κοτόπουλου
Τα φυτά κότας και νεοσσών έχουν σαρκώδη πράσινα φύλλα και μπορούν να βρεθούν σε δύο χρώματα.

Το μητρικό φυτό ονομάζεται κοτόπουλο. Αναπτύσσεται προς όλες τις κατευθύνσεις και παράγει «κοτοπουλάκια» σε σχηματισμό μετατόπισης κάτω από αυτό το φυτό. Τελικά, κάθε οφθαλμός μεγαλώνει σε ένα ανεξάρτητο φυτό. Παρέχετε επαρκές νερό για νέα φυτά. και αφού έχουν αναπτύξει ένα ισχυρό ριζικό σύστημα Μπορείτε να ποτίζετε μια φορά το μήνα.

αφού αναπτυχθεί πλήρως Ο αντισταθμιστής διαχωρίζεται από το σώμα του κοτόπουλου. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να το κόψετε. Ο αποχωρισμός από τη μητέρα είναι ευεργετικός καθώς δαπανάται ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη των νεοσσών.

αφρικανικό δέντρο γάλακτος

Με καταγωγή από την Αφρική Το αφρικανικό δέντρο γάλακτος φέρει μικρά κίτρινα και λευκά άνθη. και θα απελευθερώσει λευκό υγρό όταν σπάσει ή κοπεί Ορισμένες χώρες, όπως η Ινδία, αναμειγνύουν αυτό το υγρό με λάσπη και χρησιμοποιούν το μείγμα για να ακονίσουν τσεκούρια και μαχαίρια.Ωστόσο, το υγρό δεν είναι ασφαλές για κατανάλωση και μπορεί να ερεθίσει το δέρμα και τα μάτια. Επομένως, κρατήστε το φυτό μακριά από κατοικίδια και παιδιά.

όταν καλλιεργούνται σε εσωτερικούς χώρους Το αφρικανικό φυτό γάλακτος μπορεί να φτάσει τα 5 μέτρα ύψος Αυτός ο κάκτος αναπτύσσεται αργά. Έτσι δεν χρειάζεται να φυτεύετε επανειλημμένα. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή πριν δείτε τα λουλούδια, καθώς χρειάζεται περίπου ο ίδιος χρόνος για να φτάσετε σε αυτό το στάδιο. Τα φυτά συνήθως ανθίζουν στα 30, 60 και μερικές φορές ακόμη και στα 70. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το φυτό μπορεί να μην ανθίσει. ειδικά σε περιορισμένα περιβάλλοντα

Το αφρικανικό φυτό γάλακτος είναι ένα ανθεκτικό, ελαφρύ φυτό που απαιτεί ελάχιστη φροντίδα. Οπότε είναι ιδανικό αν έχετε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα ή ταξιδεύετε πολύ. και θέλουν να απολαύσουν την όμορφη θέα και να χαλαρώσουν όταν επιστρέφουν σπίτι Αυτό το φυτό ταιριάζει καλά σε εσωτερικούς χώρους και μπορεί να επιβιώσει σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

καπέλο επισκόπου

Το καπέλο του επισκόπου είναι γνωστό για το μοναδικό του σχήμα. Είναι ένα απαραίτητο φυτό της ερήμου για τους λάτρεις της κηπουρικής. Χάρη στο φωτεινό και απλό στυλ του, όταν είναι νέος παίρνει ένα σφαιρικό σχήμα. Όταν όμως μεγαλώσει, μοιάζει με μίτρα επισκόπου.

Το καπέλο ενός ενήλικα επισκόπου έχει σχήμα αστεριού και έχει πέντε νευρώσεις με μικρές λευκές κουκκίδες. Ο αριθμός των πλευρών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Είναι εκπληκτικό ότι αυτό το φυτό μεγαλώνει έως και 8 ίντσες σε διάμετρο και περίπου 3 πόδια ύψος.

Αυτό το εύκαμπτο παχύφυτο μεγαλώνει αργά. και χρειάζεται χρόνος για τη δημιουργία λουλουδιών όταν το δέντρο μεγαλώσει πλήρως Όμορφα κίτρινα λουλούδια αρχίζουν να εμφανίζονται στην κορυφή. την άνοιξη Τα λουλούδια είναι κόκκινο-πορτοκαλί στη μέση.

για καλύτερα αποτελέσματα Παρέχετε στα φυτά έμμεσο φως για τουλάχιστον επτά ώρες την ημέρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φύλλο για να προστατέψετε τα φυτά από το άμεσο ηλιακό φως. Έχει επίσης ένα μικρό ριζικό σύστημα που είναι τέλειο για μικρές γλάστρες.

Αυτά τα φυτά που δεν χρειάζονται συντήρηση θα κρατήσουν τον εσωτερικό σας κήπο να φαίνεται πλούσιος όλο το χρόνο. Είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα και ιδανικό για εσωτερικούς χώρους. Το μόνο που χρειάζονται αυτά τα φυτά είναι αρκετό νερό και ηλιακό φως.

Τελευταία ενημέρωση στις 2023-06-04 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *