Χρειάζεται το Ice Plant άμεσο ηλιακό φως;

โรงน้ำแข็งดอกส้ม.

Χρειάζεται το Ice Plant άμεσο ηλιακό φως;

Γενικά, τα φυτά χρειάζονται το φως του ήλιου κάθε μέρα για να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν. Τα παγάκια πήραν το όνομά τους από τις μικροσκοπικές ανακλαστικές τρίχες. που μοιάζει με παγάκια Ακολουθούν θερμής θερμοκρασίας πολυετή φυτά με φωτεινά άνθη. Αυτά τα παχύφυτα που αγαπούν τον ήλιο χρειάζονται τουλάχιστον έξι ώρες άμεσου ηλιακού φωτός την ημέρα. Αλλά θα ανεχθούν τη μερική σκιά ακόμα κι αν δεν ανθίζουν.

Τα φύλλα είναι σαρκώδη και έχουν την όψη παχύφυτου. Κοινώς γνωστό ως φυτό ανθεκτικό στον παγετό. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους αυτό το κοινό φυτό εσωτερικού χώρου είναι αγαπημένο. Το φυτό πάγου είναι γεμάτο βιταμίνες και μέταλλα και λέγεται ότι μπορεί να θεραπεύσει πεπτικά προβλήματα. Το εκχύλισμα μπορεί να θεραπεύσει λοιμώξεις όταν χρησιμοποιείται τοπικά. Ο καρπός μπορεί να καταναλωθεί ολόκληρος ή να διατηρηθεί και να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή μαρμελάδας.

Τα φυτά πάγου αναπτύσσονται καλά σε ζεστές περιοχές. Αν λοιπόν προσθέσετε φυτά στη συλλογή σας. Φροντίστε να παρέχετε συνθήκες παρόμοιες με αυτές της αφρικανικής καταγωγής. Η σωστή ποσότητα ηλιακού φωτός είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των φυτών του χιονιού σας. Ειδικά αν θέλετε τα φυτά σας να ανθίσουν.

Σχεδόν πάντα όταν αγοράζετε ένα φυτό πάγου Θα βρείτε την απαίτηση για το ηλιακό φως στην ετικέτα ή στο πακέτο σπόρων. Οι ετικέτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσδιορίσετε τις καλύτερες συνθήκες φωτισμού για το φυτό σας. Και η έρευνα μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσετε το φυτό σας υγιές. στην έρευνά σας Μπορεί να βρείτε μπερδεμένη την ορολογία του ηλιακού φωτός. Ας δούμε τις λέξεις Για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια λέξη είναι η καλύτερη για το φυτό πάγου σας.

έκθεση σε διαφορετικούς τύπους ηλιακής ακτινοβολίας

Το να καταλάβετε πόσο φως παίρνει το σπίτι ή ο κήπος σας μπορεί να είναι δύσκολο. Το gadget μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση του ηλιακού φωτός. Αν και μπορεί να μην είναι ακριβές. Παρατηρήστε την περιοχή φύτευσης για δύο εβδομάδες για να προσδιορίσετε τη μέση τάση. Μόλις μάθετε πόσο φως λαμβάνει ο ιστότοπός σας Είναι εύκολο να ταιριάξετε τις ανάγκες της εργοστασιακής ετικέτας.

Μόλις μάθετε πόσο φως λαμβάνει ο ιστότοπός σας Είναι εύκολο να ταιριάξετε τις ανάγκες της εργοστασιακής ετικέτας.

Τα φυτά του πάγου αναπτύσσονται καλά σε διαφορετικές περιόδους ηλιακού φωτός. Έτσι έχετε μεγαλύτερη ευελιξία στο να αποφασίσετε πού να πάτε. Ωστόσο, προτιμούν το άμεσο ηλιακό φως για καλύτερη ανάπτυξη. Αλλά μπορεί να αντέξει τη μερική σκιά.

γεμάτος ήλιος

Μια ηλιόλουστη τοποθεσία θα έχει έξι έως οκτώ ώρες άμεσο ηλιακό φως από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Η πλήρης ηλιοφάνεια δεν είναι εύκολη επειδή τα φυτά του χιονιού χρειάζονται πλήρη ήλιο για να ανθίσουν. Αλλά τα νεαρά φυτά δεν μπορούν να αντέξουν την έντονη ζέστη που έρχεται με το φως του ήλιου.

Ο καλύτερος τρόπος για να καλλιεργήσετε φυτά πάγου είναι να λαμβάνετε όσο το δυνατόν περισσότερο ηλιακό φως νωρίς το πρωί ή να προσπαθήσετε να τα καλλιεργήσετε αργά το απόγευμα. Τα φυτά αναπτύσσονται καλύτερα με έξι έως οκτώ ώρες άμεσου ηλιακού φωτός.

Φυτό πάγου πορτοκαλί λουλουδιών σε βραχώδες έδαφος
Τα φυτά αναπτύσσονται καλύτερα με έξι έως οκτώ ώρες άμεσου ηλιακού φωτός.

καθώς αναπτύσσονται καλύτερα σε ξηρά κλίματα. Τα περισσότερα εγκατεστημένα φυτά χιονιού ευδοκιμούν σε ώρες ήλιου. Το επίστρωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συγκρατήσει την υγρασία στο έδαφος και να το διατηρήσει δροσερό. Ως πολυετές Τα φυτά πάγου χρειάζονται πλήρες ηλιακό φως αρκεί να λάβετε υπόψη τις ανάγκες τους σε νερό.

μερική ηλιοφάνεια

Μερικός ήλιος σημαίνει τέσσερις έως έξι ώρες άμεσου ηλιακού φωτός την ημέρα. Ειδικά το πρωί που ο καιρός είναι δροσερός. Αν και αυτά τα φυτά χρειάζονται μερικές ώρες ηλιακού φωτός για να ανθίσουν Αλλά δεν χρειάζεται να είναι στον ήλιο όλη την ημέρα.

Τα παγόδεντρα μπορούν να αναπτυχθούν στον μερικό ήλιο. αλλά θα ανθίσει αργότερα Εάν διαπιστώσετε ότι τα φυτά είναι μερικώς σκιασμένα ή δεν τους αρέσουν τα ανθεκτικά στον παγετό λουλούδια, Τοποθετήστε το σε μια τοποθεσία που εμποδίζει το άμεσο απογευματινό ηλιακό φως.

πλήρης σκιά

Πολλά φυτά δεν μπορούν να αναπτυχθούν χωρίς ηλιακό φως. Το Ice Factory δεν είναι ένα από αυτά. Τα φυτά που χρειάζονται σκιά μπορούν να επιβιώσουν μόλις τέσσερις ώρες στο άμεσο ηλιακό φως. ειδικά νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα

την ανάγκη για ηλιακό φως

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα καλλωπιστικά φυτά στα σπίτια τους δεν χρειάζονται πολύ ηλιακό φως. Τα φυτά του χιονιού διαφέρουν στο ότι λαμβάνουν πλήρη ήλιο. αν και τα πάνε καλά στη μερική σκιά. Αλλά εκτιμούν τον γεμάτο ήλιο. Συνιστούμε 6-8 ώρες άμεσο ηλιακό φως εάν το φυτό σας δεν παίρνει αρκετό ηλιακό φως. Τα δέντρα είναι κοντά και ρηχά.

Το καλύτερο μέρος για ένα παγοδρόμιο στο σπίτι σας.

Το Ice Tree Growing Guide συνιστά μια πλήρη ηλιοφάνεια που δέχεται τουλάχιστον έξι ώρες απευθείας ηλιακό φως.

Απαιτήσεις φωτισμού εσωτερικού χώρου

Η τέλεια τοποθεσία για τον εσωτερικό παγωτό σας θα πρέπει να είναι το πιο φωτεινό σημείο στο σπίτι σας. Η συνέπεια είναι σημαντική Ο χώρος πρέπει να φωτίζεται καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τοποθετήστε το φυτό σας κοντά σε ένα παράθυρο με ανατολικό προσανατολισμό. Ο νότος και ο δυτικός είναι εξίσου καλοί. Ίσως χρειαστεί να μετακινήσετε το φυτό περισσότερες από μία φορές για να βρείτε την καλύτερη τοποθεσία.

Κίτρινο λουλούδι παγωμένο φυτό σε γλάστρα
Η τέλεια τοποθεσία για τον εσωτερικό παγωτό σας θα πρέπει να είναι το πιο φωτεινό σημείο στο σπίτι σας.

Τα φυτά πάγου δεν ανέχονται μεγάλες περιόδους ανεπαρκούς φωτός. Εάν δεν μπορείτε να έχετε αρκετό φυσικό φως στο σπίτι σας Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνητά φώτα ανάπτυξης. Τα φώτα Grow καλύπτουν τις ανάγκες σας σε φωτισμό ειδικά το χειμώνα.

Επιλέγοντας τον καλύτερο φωτισμό για το παγωμένο σπίτι σας

ένταση

Τα φυτά πάγου χρειάζονται αρκετή ποσότητα ηλιακού φωτός για φωτοσύνθεση. υψηλές απαιτήσεις φωτισμού Επιλέξτε λοιπόν έναν λαμπτήρα που εκπέμπει τουλάχιστον 2.000 lumens φωτός ανά τετραγωνικό πόδι.

χρώμα

Τα φυτά πάγου εσωτερικού χώρου αναπτύσσονται καλύτερα κάτω από λαμπτήρες στο φυσικό ηλιακό φως κατά μήκος του φάσματος. Η ιδανική θερμοκρασία χρώματος πρέπει να είναι τουλάχιστον 5000 Kelvin.

κατανάλωση ενέργειας

Τόσο οι λυχνίες LED όσο και οι φθορισμού παράγουν φως πλήρους φάσματος. Ωστόσο, οι φθοριστές καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια. Τα LED διαρκούν περισσότερο και καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια.

συνθήκες εσωτερικού φωτισμού

ΛΑΜΠΡΌΣ

Ο έντονος εσωτερικός φωτισμός σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εμπόδια μεταξύ των φυτών και των παραθύρων. Τα εμπόδια περιλαμβάνουν περσίδες, κουρτίνες και κουρτίνες. Μπορεί επίσης να είναι εμπόδια έξω από το παράθυρο, όπως δέντρα ή θάμνοι.

Φωτισμός σημαίνει να τοποθετείτε τα φυτά σας σε ένα σημείο που έχει άφθονο ηλιακό φως. Μπορεί να είναι ένα παράθυρο που βλέπει νότια ή δυτικά, το οποίο δέχεται άμεσο ηλιακό φως όλη την ημέρα.

φίλτρο

Φιλτραρισμένο φως, γνωστό και ως έμμεσο φως. Λίγο θαμπό και γυαλιστερό. όπως έχουμε ήδη δει Τα φυτά πάγου μπορούν να αναπτυχθούν κάτω από φιλτραρισμένο φως. Αλλά δεν θα αναπτυχθεί σωστά.

Τα φυτά που χρειάζονται φιλτραρισμένο φως πρέπει να έχουν πλήρη ήλιο για λίγες ώρες. ειδικά νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα Τα παράθυρα με νότιο και ανατολικό προσανατολισμό αποτυπώνουν το καλύτερο φιλτραρισμένο ηλιακό φως. Το πλεονέκτημα του φιλτραρίσματος του ήλιου είναι ότι τα φυτά σας θα λαμβάνουν αρκετό ηλιακό φως χωρίς να τα εκθέτουν υπερβολικά.

απόχρωση

Το αμυδρό φως υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει άμεσο φως και ελάχιστο ηλιακό φως. Το φως που εισέρχεται από το παράθυρο θα μπλοκαριστεί εξωτερικά από κουρτίνες, έπιπλα ή φυτά ή κτίρια. Τα φυτά που προτιμούν τις σκιερές περιοχές μπορεί να χρειάζονται υψηλότερο νερό.

απαιτήσεις εξωτερικού ηλιακού φωτός

Τα σπορόφυτα χιονιού όταν αναπτύσσονται σε εξωτερικούς χώρους προτιμούν τον ήλιο. Τα καταφέρνουν καλύτερα σε περιοχές με πλήρες ηλιακό φως. Όταν το παγοκύστη σας δέχεται περισσότερο ηλιακό φως Το παγωτό σας θα πάρει το καλύτερο χρώμα. Εάν το μετακινήσετε στην γκρίζα περιοχή, θα ξεθωριάσει.

Icehouse δίπλα στη θάλασσα.
Όταν το παγοκύστη σας δέχεται περισσότερο ηλιακό φως Το παγωτό σας θα πάρει το καλύτερο χρώμα.

Σκεφτείτε να αυξήσετε σταδιακά την ποσότητα του ηλιακού φωτός έως ότου τα φυτά σας χρησιμοποιούν άμεσο ηλιακό φως. Παρακολουθήστε προσεκτικά τα νεαρά και μικρά φυτά καθώς μπορεί να καταστραφούν από το ηλιακό φως όταν εκτεθούν σε υπερβολική ζέστη.

Σημάδια ότι το παγωμένο σας είναι καλά φωτισμένο

Θα δείτε αν το παγόδεντρο σας μεγαλώνει καλά. Θα λάβει πολύ φως, ωστόσο, εάν τα φύλλα είναι καψαλισμένα ή τα άνθη φαίνονται λεπτά. Η θέση του δέντρου μπορεί να μην είναι ιδανική. Εάν υποψιάζεστε ότι η τοποθεσία είναι λανθασμένη Μπορείτε να μετακινήσετε ή να περιστρέψετε το φυτό σας.

Τα φυτά του πάγου που δεν δέχονται αρκετό ηλιακό φως επίσης ψηλώνουν. γιατί τεντώνονται για να πάρουν περισσότερο φως. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αδύναμα στελέχη και καθυστερημένη ανάπτυξη. Επιπλέον, το φυτό είναι χλωμό και θαμπό.

Τα φυτά πάγου δέχονται πολύ ηλιακό φως;

Τα φυτά του πάγου βρίσκονται σε βασικές περιοχές και είναι ανθεκτικά στην ξηρασία. Αν και το φυτό αγαπά τον ήλιο. Αλλά η αναπαραγωγή όταν είναι νέος ή νέος είναι λίγο πιο δύσκολη. Το φυτό μπορεί να καεί από τον ήλιο την πρώτη φορά που μεταφέρεται σε εξωτερικό χώρο. Αν θέλετε το δέντρο να επιβιώσει Συνιστούμε σταδιακά Εγκλιματίστε τα φυτά του πάγου σας στο άμεσο ηλιακό φως.

Το φως του ήλιου μπορεί να σημαδέψει μόνιμα το παγωμένο σας. για να προστατέψετε τα φυτά σας από την ηλιακή ακτινοβολία ξεκινήστε σταδιακά Προσαρμόστε το φυτό του πάγου σας προτού ηλιάσει. Αρχικά, δώστε στο φυτό σας μερική σκιά και σταδιακά δώστε στα φυτά περισσότερο ηλιακό φως μέχρι τα φυτά να προσαρμοστούν πλήρως στη ζέστη.

πορτοκαλί λουλούδι φυτού πάγου
Θα δείτε αν το παγόδεντρο σας μεγαλώνει καλά. θα πάρει πολύ φως

Ο πρωινός ήλιος είναι λιγότερο τραχύς και είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης όταν πηγαίνετε στον σκληρό απογευματινό ήλιο. ή με άλλο τρόπο Σκιάστε τα φυτά σας με το πρώτο άγγιγμα. Καθώς αυξάνετε σταδιακά το φως του ήλιου, θα προστατεύσετε τα φυτά του χιονιού σας από ξαφνικά χτυπήματα και ζημιές στα φύλλα.

συμπέρασμα

Τα φυτά πάγου έχουν πολύχρωμα λουλούδια παρόμοια με τις μαργαρίτες. Αν θέλετε να εκτιμήσετε την ομορφιά αυτών των λουλουδιών όλο το χρόνο. Οι καμπάνες πρέπει να έχουν αρκετό άμεσο ηλιακό φως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερική σκιά.

Τελευταία ενημέρωση στις 2023-06-04 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *