17 όμορφες ροζ ανθισμένες ποικιλίες καμέλιας

ค. Japonica

17 όμορφες ροζ ανθισμένες ποικιλίες καμέλιας

Αν θέλετε να φυτέψετε λουλούδια που ανθίζουν το χειμώνα Μην κοιτάτε αλλού από αυτές τις όμορφες καμέλιες. Οι καμέλιες κατέχουν ξεχωριστή θέση στις καρδιές πολλών κηπουρών λόγω της ανθεκτικής φύσης τους και Συνήθεια άνθισης δροσερού καιρούΔεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς κήπους στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν αυτά τα δέντρα ειδικά για χειμερινά τοπία.

Η Camelia προέρχεται από τη Νότια και Ανατολική Ασία. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία ειδών με χιλιάδες υβρίδια για να διαλέξετε. Παρόλο που οι καμέλιες ανθίζουν σε διαφορετικά χρώματα Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις αγαπημένες μας ροζ καμέλιες από διάφορες περιοχές. Ορισμένες ποικιλίες χρονολογούνται από τη βικτωριανή εποχή. ενώ το διάσημο παράδειγμα πήρε το όνομά του μόλις το 2008.

Η τέχνη της φύτευσης αυτών των πανέμορφων κήπων είναι αρχαία. Μα φυσικά είναι ακόμα ζωντανό και ανθίζει. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτά τα αειθαλή δημιουργούν όμορφα σημεία εστίασης το χειμώνα. Και το πυκνό, πράσινο φύλλωμά τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσφέρει ιδιωτικότητα και ένα όμορφο σκηνικό για τα καλοκαιρινά ανθισμένα λουλούδια. Για να δούμε μια φορά Οι 17 αγαπημένες μου ποικιλίες ροζ καμέλιας!

‘Απριλιακό Φιλί’

Αυτή η καμέλια ανθίζει ροζ στα τέλη του χειμώνα. Και πρέπει να προστατεύεται από τον απογευματινό ήλιο και τους κρύους ανέμους.
Επιστημονικό όνομα: Γ. Ιαπωνία χιόνι Απριλίου
 • Περίοδος ανθοφορίας: τέλος χειμώνα έως αρχές άνοιξης
 • Γεωγραφική τοποθεσία: Βόρεια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες
 • Μέγεθος δέντρου: 8′ ύψος και 5′ πλάτος
 • Ηλιακό φως: Μερική έως πλήρης σκιά
 • Φυτικές Ζώνες: 6-9

Αν και οι περισσότερες ποικιλίες καμέλιας είναι ανθεκτικές μόνο στη ζώνη 7, υπάρχουν μερικά υβρίδια που μπορούν να επιβιώσουν τους χειμώνες της ζώνης 6. Το April Kiss είναι μία από αυτές τις ειδικές ποικιλίες καμέλιας. Αυτή η ποικιλία φτάνει τα 8′ ύψος και παράγει όμορφα, συμπαγή, συμπαγή φυτά καθώς ωριμάζει.

Αυτός ο δημοφιλής ροζ ανθοφόρος θάμνος ανθίζει στα τέλη του χειμώνα και την άνοιξη. Τα λουλούδια έχουν επίσημα σχήμα διπλά πέταλα και κυμαίνονται από ανοιχτό έως σχεδόν κόκκινο έως ροζ.

Σε αυτό το είδος αρέσει το πρωινό φως του ήλιου. αλλά θα πρέπει να προστατεύει από τον απογευματινό ήλιο και τον κρύο αέρα γιατί μπορεί να βλάψει τα πέταλα Αυτή η ποικιλία εκτράφηκε ειδικά και κυκλοφόρησε το 1995 με στόχο να επιβιώσει σε ψυχρότερες θερμοκρασίες.

‘Προσδοκία’

Camellia × williamsii 'Expectation'
Αυτός ο τύπος καμέλιας έχει μια από τις μεγαλύτερες περιόδους ανθοφορίας και παράγει μεγάλα ροζ-παιώνια άνθη.
Επιστημονικό όνομα: Camellia × williamsii ‘Expectation’
 • Χρόνος ανθοφορίας: άνοιξη έως φθινόπωρο
 • Γεωγραφική Τοποθεσία: Νέα Ζηλανδία
 • Μέγεθος δέντρου: 7′-15′ ύψος και 4′-10′ πλάτος.
 • Ηλιακό φως: Πλήρης έως Μερική Σκιά
 • Φυτικές Ζώνες: 7-9

Επιτέλους, η καμέλια που περιμένατε. ή τουλάχιστον Το όνομα αυτού του όμορφου λουλουδιού το θυμίζει πάντα. Η αναμονή αξίζει κάθε στιγμή της αναμονής για τα όμορφα λουλούδια. Μία από τις πιο μακροχρόνιες ανθισμένες ποικιλίες. Το λουλούδι της προσμονής ανθίζει από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη και είναι θρυλικό.

Αυτή η φυλή είναι ένα υβρίδιο του William C. Αναπαράγεται για την ανθεκτικότητά του και την δροσερή του αντοχή. Πολλά λουλούδια όλη τη σεζόν Τα άνθη είναι πολύ μεγάλα (6 ίντσες) και ζεστό ροζ σομόν σε σχήμα παιώνιας.

Τα εσωτερικά πέταλα είναι δαντελωτά και οδοντωτά, πασπαλισμένα με κίτρινους στήμονες. εργοστάσιο πολυτελείας Ευκαιρία για μείωση του κόστους και δεν απαιτείται παρέμβαση Πραγματικά μια εκπληκτική ποικιλία εύκολης φροντίδας, η Camellia είναι ιδανική για αρχάριους!

“Μπαλέτο σε ροζ”

ροζ μπαλέτο
Το Ballet in Pink είναι μια υβριδική καμέλια που παράγει μεγάλα φωτεινά ροζ λουλούδια.
Επιστημονικό όνομα: Camellia x Williamsi “Ballet Pink”
 • Χρόνος ανθοφορίας: χειμώνας και άνοιξη
 • Γεωγραφική τοποθεσία: Βόρεια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες
 • Μέγεθος δέντρου: 8′-10′ ύψος και 4′-6′ πλάτος.
 • Ηλιακό φως: φιλτραρισμένος ήλιος, πρωινός ήλιος
 • Φυτικές Ζώνες: 7-9

στη μέση του χειμώνα Οι ροζ μπαλαρίνες θα ξεσπάσουν σε μια απαράμιλλη επίδειξη λουλουδιών. Αυτή η υβριδική ποικιλία είναι γνωστή για τα άφθονα άνθη της. Έχει πολλά μπουμπούκια σε κάθε άκρο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να θέλετε να αραιώσετε τα μπουμπούκια αυτού του φυτού καμέλιας για να κάνετε το φυτό να παράγει μεγαλύτερα άνθη.

Εκτός από πολλά λουλούδια Η ομορφιά αυτού του λουλουδιού είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Τα μεγάλα (4′-5′) άνθη βγαίνουν σε ροζ πέταλα παιώνιας και ορχιδέας. Από τα σκουριασμένα εσωτερικά πέταλα αναδύονται λαμπεροί κίτρινοι στήμονες. Το ίδιο το φυτό είναι δέντρο σε ανάπτυξη και πιο ψηλό και στενό από άλλα είδη.

“Gem of Wisdom”

Γ. Ιαπωνικός «Ερμής»
Το Brilliant Gem αποπνέει ένα λαμπερό άρωμα από σομόν ροζ ημίδιπλα λουλούδια με λευκές άκρες.
Επιστημονικό όνομα: Γ. Ιαπωνία Ερμής
 • Χρόνος ανθοφορίας: τέλη χειμώνα, αρχές άνοιξης
 • Γεωγραφική Τοποθεσία: Ιαπωνία
 • Μέγεθος δέντρου: 8′-12′ ύψος και 6′-8′ πλάτος.
 • Ηλιακό φως: πρωινός ήλιος, απογευματινός ήλιος
 • Φυτικές Ζώνες: 7-9

Το Brilliant Gem, γνωστό και ως Hermes Camellia, είναι μια παλιά ποικιλία που εισάγεται από την Ιαπωνία. Μεταφέρθηκε στην Αμερική το 1875 από τον επικεφαλής κηπουρό του βασιλιά Λουδοβίκου XVI της Γαλλίας, είναι εύκολο να δει κανείς την ευρεία απήχηση αυτού του αξιοσημείωτου δείγματος. Τα μοναδικά και ζωντανά άνθη του το έχουν κάνει δημοφιλή ποικιλία εδώ και πολύ καιρό.

Το Brilliant Gem παράγει μεγάλα ημι-διπλά άνθη παιώνιας και είναι αρωματικό. Τα χρώματα αυτών των λουλουδιών είναι πραγματικά εκπληκτικά. Το βαθύ ροζ κέντρο του σολομού έχει άκρες με ανομοιόμορφες λευκές άκρες.

Οι σκούρες ροζ φλέβες εμφανίζονται συχνά μέσα από το ροζ κέντρο. και πλήρως ανοιχτό για να αποκαλύψει στήμονες διασκορπισμένους άτακτα ανάμεσα στα κυρτά εσωτερικά πέταλα. παρά την εντυπωσιακή ανομοιομορφία Αλλά το τελικό προϊόν είναι εκπληκτικά μοναδικό.

“Κουμπί και Φιόγκος”

C. Japonica 'Button N Pose'
Αυτή η ιδιαίτερη καμέλια παράγει όμορφα ροζ λουλούδια.
Επιστημονικό όνομα: C. Japonica ‘Button N Pose’
 • Περίοδος ανθοφορίας: τέλος χειμώνα έως αρχές άνοιξης
 • Γεωγραφική τοποθεσία: Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
 • Μέγεθος δέντρου: 10′ ύψος και πλάτος
 • Ηλιακό φως: Πλήρης έως Μερική Σκιά
 • Φυτικές Ζώνες: 7-9

Το Buttons N Pose εμφανίζει μεγάλα, επιδεικτικά, διπλά λουλούδια. Φτιάχνει έναν ωραίο φράκτη με πολύ άπλωμα. Τα κουμπιά επεκτείνονται τόσο φαρδιά όσο είναι ψηλά και μπορούν να εκπαιδεύσουν εντυπωσιακά σχήματα δέντρων. Τα κουμπιά N Bowes προέρχονται από την Καλιφόρνια. Έχει όμορφα πυκνά σκούρα πράσινα φύλλα όλο το χρόνο.

Τα λουλούδια αυτής της ποικιλίας είναι μοναδικά και κομψά. Είναι ένα επίσημο διπλό πέταλο που ξεθωριάζει από σκούρο ροζ άκρες σε ανοιχτό ροζ στο κέντρο. Τα πέταλα είναι αιχμηρά, σχεδόν σε σχήμα αστεριού. Τα άνθη είναι ανθεκτικά και κάνουν εξαιρετικά κομμένα άνθη.

“The Dream Weaver”

Καλλιέργεια Dreamweaver
Το «Dream Weaver» έχει όμορφα ροζ λουλούδια και μπορεί να είναι δίχρωμο με λευκά περιγράμματα.
Επιστημονικό όνομα: C. Sasanqua υφαντής των ονείρων
 • Χρόνος ανθοφορίας: Φθινόπωρο έως αρχές χειμώνα
 • Γεωγραφική Τοποθεσία: Άγνωστη
 • Μέγεθος δέντρου: 6′-8′ ύψος και 4′-5′ πλάτος.
 • Έκθεση στον ήλιο: Σκιασμένο μέρος
 • Εργοστασιακή ζώνη: 7-10

Αν ψάχνετε για την καμέλια των ονείρων σας. Μην ψάχνετε άλλο από το Dream Weaver. Αυτή η στιβαρή, όρθια καμέλια είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αντέχει τον ήλιο και τη ζέστη καλύτερα από πολλές καμέλιες.Το Dreamweaver ανθίζει νωρίς, ανθίζει το φθινόπωρο. και ανθίζουν άφθονα

Τα διπλά λουλούδια του Dream Weaver βρίσκονται στη μικρότερη πλευρά (2”-3”) Τα λουλούδια είναι βαθύ ροζ στο κέντρο. Ξεθωριάζει όμορφα στις λευκές άκρες. Αυτό το υβρίδιο έχει μια σχισμή στο τέλος των πετάλων. κάντε το λουλούδι να μοιάζει με δαντέλα Όταν χρησιμοποιούνται, τα λουλούδια πέφτουν και σχηματίζουν μια κουβέρτα από πέταλα κάτω από το φυτό.

«Ward all Parsons»

C. Γιαπωνέζικο «Ella Ward Parsons»
Αυτή η απίστευτα λεπτή ποικιλία από ροζ καμέλια είναι κομψά διατεταγμένη.
Επιστημονικό όνομα: Γ. Ιαπωνία Έλα Γουάρντ Πάρσονς
 • Χρόνος ανθοφορίας: χειμώνας και άνοιξη
 • Γεωγραφική τοποθεσία: Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες
 • Μέγεθος δέντρου: 6′-10′ ύψος και 6′-8′ πλάτος.
 • Ηλιακό φως: πρωινός ήλιος, φιλτραρισμένος ήλιος
 • Φυτικές Ζώνες: 7-9

Πήρε το όνομά της από τη σύζυγο του Προέδρου της Αμερικανικής Εταιρείας Camellia, η Ella Ward Parsons είναι ένα πανέμορφο λουλούδι.Όπως το Pink Perfection, η Ella έχει μια προσεγμένη και επίσημη δομή με διπλά πέταλα. Τα μεσαίου μεγέθους άνθη (4 πόδια) είναι κοκκινωπό-ροζ στις άκρες και ξεθωριάζουν σε έντονο κρεμώδες λευκό στο κέντρο.

Αυτή η ποικιλία κάνει ένα όμορφο κομμένο λουλούδι. αλλά αρκετά κρύο Η προστασία από τους ψυχρούς ανέμους είναι χρήσιμη με τη φύτευση σε περιοχές που προστατεύονται από ώριμα δέντρα.

“The King’s Ransom”

C. japonica «Λύτρα του βασιλιά»
Το King’s Ransom είναι μια ζωηρή ποικιλία καμέλιας που παράγει μεγάλα, αρωματικά ροζ άνθη που μοιάζουν με παιώνια.
Επιστημονικό όνομα: Γ. Ιαπωνία λύτρα του βασιλιά
 • Χρόνος ανθοφορίας: άνοιξη
 • Γεωγραφική τοποθεσία: Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες
 • Μέγεθος δέντρου: 6′-9′ ύψος και 4′-6′ πλάτος.
 • Έκθεση στον ήλιο: Σκιά σε πλήρη ήλιο
 • Φυτική ζώνη: 6-10

Αυτή η ανθεκτική ποικιλία έχει την ικανότητα να αναπτύσσεται βόρεια στη ζώνη 6 και νότια στη ζώνη 10, καθιστώντας την ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα φυτά σε αυτήν τη λίστα. Μπορεί να πάρει περισσότερο ηλιακό φως από μια ώριμη καμέλια και μπορεί να ευδοκιμήσει στη σκιά.Το King’s Ransom είναι ένα καλά ισορροπημένο φυτό που κάνει ένα όμορφο σημείο εστίασης.

Μεγάλα, αρωματικά ροζ λουλούδια ανθίζουν σε σχήμα χαλαρών πετάλων παιώνιας. Τα πέταλα είναι διαφορετικά σε μέγεθος και οδοντωτά. και ανοίγει για να αποκαλύψει μερικούς ορατούς στήμονες διάσπαρτους κατά μήκος των εσωτερικών πετάλων. άνθιση στα μέσα έως τα τέλη της σεζόν Το King Ransom είναι ένα όμορφο κομμένο λουλούδι.

“Les Marberry”

Γ. Ιαπωνικό «Les Marbury»
Το Les Marbury ανθίζει στα τέλη του χειμώνα με χαρούμενα ριγέ λουλούδια.
Επιστημονικό όνομα: Γ. Ιαπωνία Les Marberry’
 • Χρόνος ανθοφορίας: χειμώνας και άνοιξη
 • Γεωγραφική τοποθεσία: Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες
 • Μέγεθος δέντρου: 8′-12′ ύψος και 6′-8′ πλάτος.
 • Ηλιακό φως: φιλτραρισμένο φως, πρωινός ήλιος, απογευματινός ήλιος
 • Φυτικές Ζώνες: 7-9

Στα τέλη του χειμώνα, το Les Marbury ανθίζει με τα πιο όμορφα λουλούδια με μοτίβο καραμέλας! Αυτό το υβρίδιο japonica πλήρους μεγέθους είναι ένα πραγματικά μοναδικό παράδειγμα. Αν και ταξινομείται ως ροζ, αυτή η καμέλια έχει στην πραγματικότητα τρία χρωματιστά λουλούδια.

Το Les Bou έχει ανοιχτό ροζ, επίσημα πέταλα ως βάση. Έχει μια χαρακτηριστική κόκκινη και λευκή λωρίδα από το κέντρο του λουλουδιού μέχρι την άκρη των μυτερών πετάλων. Αν και τα λουλούδια είναι μικρά (2,5″-3″), έχουν μεγάλη προσωπικότητα στο μικρό τους μέγεθος. Αυτά τα λουλούδια μας θυμίζουν το ρητό ότι ο δυναμίτης βγαίνει σε μικρές συσκευασίες.

‘κοίτα ξανά’

Γ. Ιαπωνία «κοίτα ξανά»
Αυτή η απίστευτα εύθραυστη καμέλια παράγει ανοιχτό ροζ άνθη με παχιά, κρεμώδη-λευκά πέταλα στο κέντρο.
Επιστημονικό όνομα: Γ. Ιαπωνία κοίτα ξανά
 • Χρόνος Ανθοφορίας: Φθινόπωρο έως Χειμώνα
 • Γεωγραφική τοποθεσία: Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
 • Μέγεθος δέντρου: 12+’ ύψος και 4′-8′ πλάτος.
 • Ηλιακό φως: Μερική έως πλήρης σκιά
 • Φυτικές Ζώνες: 7-9

Αυτό το ξεκίνημα συνομιλίας θα σας ζητήσει να το κάνετε δύο φορές. Το όνομα Look Again είναι τέλειο για αυτό το ενδιαφέρον είδος. Τα λουλούδια που εμφανίζονται στο Look Again ποικίλλουν στο χρώμα από λευκό έως μεσαίο ροζ στο ίδιο φυτό.

Τα άνθη είναι μεγάλα και πέταλα ανεμώνης. Ο εξωτερικός δακτύλιος των μονών πετάλων είναι συνήθως σκούρος. Ξεθωριάζει σε ανοιχτό ροζ ή λευκό στη μέση.

Το κέντρο αυτού του λουλουδιού είναι πυκνά διατεταγμένο και μπορεί να έχει περισσότερα από 200 πέταλα. Αυτή η ποικιλία μπορεί να φτάσει τα 12 πόδια ή περισσότερο, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό σημείο εστίασης για το χειμερινό τοπίο και ένα υπέροχο σκηνικό το καλοκαίρι.

«Κυρία Λάιμαν Κλαρκ»

Κ. Ιαπωνία «Κυρία Λάιμαν Κλαρκ»
Η κυρία Lyman Clark ανθίζει την άνοιξη με απίστευτα απαλές ροζ παιώνιες.
Επιστημονικό όνομα: Γ. Ιαπωνία Η κυρία Λάιμαν Κλαρκ
 • Χρόνος άνθισης: Μέσα έως τέλη άνοιξης
 • Γεωγραφική τοποθεσία: Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες
 • Μέγεθος δέντρου: !0′-!2′ ύψος και 6′-10′ πλάτος.
 • Ηλιακό φως: Μερικό ηλιακό φως.
 • Φυτικές Ζώνες: 7-9

Αυτή η επόμενη καμέλια είναι ένα καταπληκτικό φυτό με σχετικά απλή εμφάνιση. Ηχογραφήθηκε το 1946 από την κυρία Lyman Clark, αυτό το δείγμα είναι ένα σπορόφυτο χωρίς σήμα που αγόρασε από ένα κατάστημα ποικιλίας! Το ταπεινό ξεκίνημά του δεν είναι εμφανές στην λουλουδάτη εμφάνιση αυτού του φυτού.

Η κυρία Lyman Clark ανθίζει αργά τη σεζόν και την άνοιξη. Τα λουλούδια είναι σκούρα ροζ. Μια παιώνια με κρεμώδες λευκό κέντρο και λαμπερούς κίτρινους στήμονες. Ένα κρυστάλλινο μπολ με αυτά τα λουλούδια, ένα κεντρικό κομμάτι ή κομμάτι συνομιλίας, θα έχει τους καλεσμένους να μιλούν για τις όμορφες καμέλιες σας όλη τη σεζόν.

‘Σκιά του φεγγαριού’

K. Sasanqua
Είναι μια καμέλια ανθεκτική στη θερμότητα που παράγει λευκά άνθη με 2 πέταλα και άκρες με έντονο ροζ χρώμα.
Επιστημονικό όνομα: C. Sasanqua Σκιά του φεγγαριού’
 • Χρόνος ανθοφορίας: Μέσα χειμώνα
 • Γεωγραφική τοποθεσία: Αλαμπάμα, Ηνωμένες Πολιτείες
 • Μέγεθος δέντρου: 8′-10′ ύψος και 4′-8′ πλάτος.
 • Ηλιακό φως: Φιλτράρει το ηλιακό φως.
 • Φυτικές Ζώνες: 7-9

Το Moonshadow μπορεί να μοιάζει με ένα εύθραυστο λουλούδι. Αλλά είναι ένα πολύ ανθεκτικό είδος καμέλιας. Οι περισσότερες ποικιλίες Sasanqua ανέχονται τη ζέστη και την υγρασία καλύτερα από την Japonica. Το Shadow Moon δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Το ζωηρό φύλλωμα και τα μικρά (2″-3″) άνθη κάνουν αυτή την ποικιλία ιδιαίτερα ανεκτική στον ήλιο και τη ζέστη του νότου.

Ανθίζοντας το φθινόπωρο, το Moonshadow καλύπτεται με διπλά πέταλα που είναι καθαρά λευκά με έντονο ροζ κέντρο. Αυτοί οι τύποι λουλουδιών δεν είναι κατάλληλοι για κοπή λόγω της χαλαρής δομής τους, ωστόσο, αυτό διευκολύνει το κλάδεμα για τον κηπουρό. Αυτό συμβαίνει γιατί το φυτό θα ρίξει τα δικά του λουλούδια που δεν χρειάζεται.

‘Ωμέγα’

Γ. Ιαπωνικό «Ωμέγα»
Το ωμέγα ανθίζει στη μέση της σεζόν με μεγάλα ημίδιπλα άνθη με κοραλλιογενείς άκρες και φλέβες.
Επιστημονικό όνομα: Γ. Ιαπωνία Ωμέγα
 • Περίοδος ανθοφορίας: τέλος χειμώνα έως αρχές άνοιξης
 • Γεωγραφική τοποθεσία: Λουιζιάνα, Ηνωμένες Πολιτείες
 • Μέγεθος δέντρου: 12′-15′ ύψος και 5′-8′ πλάτος.
 • Ηλιακό φως: πρωινός ήλιος, απογευματινός ήλιος
 • Εργοστασιακή ζώνη: 7-10

Το Omega είναι μια όμορφη και ταχέως αναπτυσσόμενη ποικιλία. που θα ανθίσει στη μέση της χειμερινής περιόδου Αυτή η ποικιλία μπορεί να κλαδευτεί σε ένα όμορφο αειθαλές δέντρο που προσθέτει ομορφιά στον κήπο σας όλο το χρόνο. Προερχόμενος από τη Λουιζιάνα, αυτό είναι ένα πραγματικό νότιο στολίδι.

Τα λουλούδια του Omega είναι μεγάλα και τραβούν τα βλέμματα. Τα ημι-διπλά πέταλα 5 ιντσών είναι λευκά με κοραλλί περιθώρια και ρίγες. όταν είναι σε πλήρη άνθιση Τα λουλούδια εμφανίζουν πολλούς λαμπερούς χρυσούς στήμονες. Δημιουργήστε μια ζεστή λάμψη από το κέντρο. Προσθέστε μια τρίτη απόχρωση στον συνδυασμό χρωμάτων. Το άνθος ωμέγα μοιάζει με κήπο γεμάτο τριαντάφυλλα.

‘Ροζ Τελειότητα’

C. Japonica 'Pink Perfection'
Η Pink Perfection παράγει απίστευτα τέλεια και απαλά ροζ λουλούδια.
Επιστημονικό όνομα: Γ. Ιαπωνία Pink Perfection’
 • Χρόνος ανθοφορίας: τέλος χειμώνα έως τέλη άνοιξης
 • Γεωγραφική Τοποθεσία: Ιαπωνία
 • Μέγεθος δέντρου: 8′-10′ ύψος και 6′-8′ πλάτος.
 • Ηλιακό φως: Μερικό
 • Φυτικές Ζώνες: 7-9

Ξεκινώντας τη λίστα με ροζ καμέλιες, αγαπημένες της βικτωριανής εποχής. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί το Pink Perfection είναι ένα από τα πιο τέλεια λουλούδια στον κήπο. καλά διαμορφωμένο επίσημα διπλά πέταλα και λουλούδια με συμμετρικά σχήματα

Το Pink Perfection προέρχεται από την Ιαπωνία και εισήχθη στην Καλιφόρνια το 1875. Αυτή η καμέλια εξακολουθεί να είναι αγαπημένη στον αμερικανικό νότο. και βρίσκεται σε πολλούς κήπους τοπίων.

Το ελκυστικό σκούρο πράσινο φύλλωμά του και το πανύψηλο ύψος του το καθιστούν ελκυστική προσθήκη στο τοπίο όλο το χρόνο. Και όμορφα λουλούδια ανθίζουν χειμώνα και άνοιξη.

“Ροζ χιόνι”

C. sasanqua «Ροζ χιόνι»
Το Pink Snow παράγει πολλά μικρά, ροζ λεβάντας λουλούδια με διπλά πέταλα.
Επιστημονικό όνομα: C. Sasanqua ροζ χιόνι
 • Χρόνος ανθοφορίας: φθινόπωρο το χειμώνα
 • Γεωγραφική τοποθεσία: Μισισιπή, Ηνωμένες Πολιτείες
 • Μέγεθος δέντρου: 10′-20′ ύψος και 5′-12′ πλάτος.
 • Έκθεση στον ήλιο: Σκιασμένο μέρος
 • Φυτικές Ζώνες: 7-9

Το ροζ χιόνι δημιουργεί έναν όμορφο και ανθισμένο φράκτη απορρήτου. Αυτή η ποικιλία Sasanqua είναι ελαφρώς πιο ανεκτική στον ήλιο. Αντέχει αρκετές ώρες στο άμεσο ηλιακό φως. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα το πρωί με φιλτραρισμένο φως το απόγευμα.

Αυτή η ποικιλία παράγει μικρές έως μέτριες ποσότητες φωτός. Λεβάντα-ροζ, 2 πέταλα αποκαλύπτουν συστάδες μακριών, ωχροκίτρινων στήμονων που ευνοούνται από τους επικονιαστές.

Οι οδοντωτές άκρες των λουλουδιών Pink Snow δίνουν σε αυτή την καμέλια μια λεπτή, γλυκιά εμφάνιση. παρά την εύθραυστη εμφάνισή του Αλλά τα λουλούδια είναι πολύ δυνατά.

“Shibori-Ekao”

Camellia x 'Shibori Ekao'
Αυτή η όμορφη ποικιλία καμέλιας είναι εγγενής στην Ιαπωνία και ανθίζει στις αρχές του φθινοπώρου της σεζόν.
Επιστημονικό όνομα: Camellia x Shibori Ego’
 • Χρόνος άνθισης: Φθινόπωρο
 • Γεωγραφική Τοποθεσία: Ιαπωνία
 • Μέγεθος δέντρου: 8′-10′ ύψος και 6′-8′ πλάτος.
 • Έκθεση στον ήλιο: Σκιασμένο μέρος
 • Φυτικές Ζώνες: 7-9

Με το όνομα Shibori-Ekao, που σημαίνει «χαμογελαστό πρόσωπο», αυτό το όμορφο είδος κατάγεται από την Ιαπωνία και είναι συνώνυμο με την όμορφη μέθοδο βαφής που είναι κοινή στην περιοχή. Αυτό είναι ένα λουλούδι που σίγουρα θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Τα λουλούδια ανθίζουν στις αρχές του φθινοπώρου της σεζόν. Αυτά τα δίχρωμα λουλούδια είναι καθαρά λευκά με μια νότα ροζ. Τα μεγάλα και επιδεικτικά άνθη ανοίγουν πλήρως σε ημι-διπλά πέταλα για να αποκαλύψουν μεγάλες συστάδες φωτεινών κίτρινων στήμονων. Είναι ένα αληθινό παράδειγμα ευτυχίας με τη μορφή ενός λουλουδιού!

«Ζέλντα Φιτζέραλντ»

γ. Γιαπωνέζικο
Η Zelda Fitzgerald παράγει ημίδιπλα σκούρα ροζ λουλούδια με ανοιχτό ροζ πέταλα στο κέντρο.
Επιστημονικό όνομα: Γ. Ιαπωνία Ζέλντα Φιτζέραλντ
 • Χρόνος ανθοφορίας: χειμώνας
 • Γεωγραφική τοποθεσία: Αλαμπάμα, Ηνωμένες Πολιτείες
 • Μέγεθος δέντρου: 8′-10′ ύψος και 6′-8′ πλάτος.
 • Ηλιακό φως: αμυδρό φως του ήλιου
 • Φυτικές Ζώνες: 7-9

Ως μανιώδης αναγνώστης και πρώην δάσκαλος, Λατρεύω τη βιβλιογραφία αναφοράς στον κήπο, κ. Φ. λαμβάνοντας υπόψη όσα είπε ο Σκοτ ​​Φιτζέραλντ για την αγάπη της ζωής του. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Zelda Fitzgerald Flowers είναι ένα τόσο εντυπωσιακό και συναρπαστικό μοντέλο. Ο «πρώτος Αμερικανός νεογέννητος» αγαπά πραγματικά τα πάρτι και είναι γνωστό ότι είναι η ζωή πολλών από αυτούς.

Η άνθιση σε αυτή την πρώτη ημι-διπλή μορφή ανεμώνης είναι απολύτως εκπληκτική. Τα εξωτερικά πέταλα είναι σκούρα ροζ, σχηματίζοντας κυματιστά πέταλα που εναλλάσσονται με ανοιχτό ροζ. χρυσοί στήμονες

Μεταξύ του μικρού αριθμού αρωματικών καμέλιων, η Zelda είναι μοναδική. Αυτή είναι μια ζωντανή και συναρπαστική καμέλια που ανταποκρίνεται στο όνομά της.

τελικές σκέψεις

μαζί με πολλούς άλλους Μια όμορφη ποικιλία από ροζ καμέλιες.Δεν είναι δύσκολο να δούμε πώς αυτό το εκπληκτικό φυτό έχει γίνει βασικό σε πολλά τοπία.Οι καμέλια προσθέτουν ενδιαφέρον στον κήπο όλο το χρόνο με το σκούρο, γυαλιστερό φύλλωμά τους. και φωτεινά χρώματα σε κρύο καιρό.

με ελάχιστη συντήρηση Ανεξάρτητα από το ποια ράτσα σας αρέσει Αυτά τα φυτά μπορούν να ζήσουν για δεκαετίες και να παράγουν χιλιάδες όμορφες ανθοφορίες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *