Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο Blog Think

Γεια στην πράσινη κοινότητα. Αυτή είναι η Naomi, δημιουργός και συγγραφέας του ιστότοπου. Έφτιαξα αυτήν την ηλεκτρονική πλατφόρμα για να επιτρέψω στους λάτρεις των φυτών εσωτερικού χώρου να διατηρήσουν τα σπίτια και τα γραφεία τους πράσινα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ασχολούμαι με πολλούς κανόνες διατροφής των φυτών από μικρότερη ηλικία, βλέποντας τη μαμά μου να φροντίζει την ανάπτυξη του φυτού της.

Οι άνθρωποι που ζουν σε μικρά διαμερίσματα, χωρίς χώρο για να καλλιεργήσουν φυτά έξω, συνήθως καταλήγουν να διακοσμούν τις γωνίες τους με μικροσκοπικά φυτά εσωτερικού χώρου. Είτε είστε προικισμένοι με Monstera στα γενέθλιά σας είτε θέλετε να αγοράσετε Lily για το δωμάτιό σας, θα απαιτήσουν να έχουν ιδιαίτερη φροντίδα και την κατάλληλη στιγμή για να τα ταΐσετε με νερό και λίπασμα.

Ένας άπειρος κηπουρός είναι πιο πιθανό να αποτύχει στην καλύτερη επιβίωση του φυτού όταν οι καφέ κουκκίδες εμφανίζονται μετά από λίγες μέρες ζωής. Το σταθερό νερό δεν είναι επίσης πάντα το κλειδί. Ως εκ τούτου, θα με βρείτε εδώ να μετατρέπω τις βαθιές μου γνώσεις σε λόγια σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να λάβετε για να λάβετε τη σωστή φροντίδα και να θρέψετε την ομορφιά των εσωτερικών χώρων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θα ανεβάζω συνεχώς ιστολόγια για πολλά φυτά εσωτερικού χώρου από καιρό σε καιρό. Εάν βρείτε κάποιους βασικούς κανόνες που λείπουν για να υιοθετήσετε για τη ζωή των φυτών, μοιραστείτε τους στην ενότητα σχολίων για την αναγνωστική κοινότητα. Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ για την επίσκεψη!